Zundertse Selectie – NAC Breda: 0 – 4

Vanaf Breda Live kunnen we melden dat NAC Breda vanmiddag met 0-4 heeft gewonnen van de Zundertse selectie. Later den. Debutant Cyriel Dessers scoorde voor rust tweemaal en zag dat Grad Damen en Danny Verbeek het kwartet treffers volmaakte. Bij NAC stonden er twee nieuwkomers aan de aftrap: Dessers en doelman Jorn Brondeel. Verder bestond de ploeg van Marinus Dijkhuizen uit Sporkslede, Rommens, Dingsdag, Coorryn, Haemhouts, Stans, Nijholt, Brusselers, Dessers en El Allouchi. Hoewel NAC direct het initiatief nam, was het oppassen voor de counters van Zundert. In de beginfase was het te danken aan Brondeel dat de spits van de thuisploeg niet kon profiteren van een bal die achter de defensie viel. Toch was het NAC dat de score opende. Dessers was er al een aantal keer dichtbij en schoot halverwege de eerste helft raak na goed werk van Stans. Even later was het prima voorwerk van Brusselers, maar de afmaker bleef hetzelfde: Dessers. Na de rust stond Sven van der Maaten op doel en viel Danny Verbeek in. Zundert was nog eenmaal dichtbij een treffer, maar een geplaatst schot spatte uiteen op de lat en de rebound werd gekeerd door Van der Maaten. NAC liep in het tweede bedrijf uit naar 0-4 dankzij een goede solo van Damen en een prachtige lob van Verbeek. De volgende test voor NAC is aankomende woensdag. Dan speelt de ploeg in Sint Willebrord (Sportpark De Gagelrijzen) tegen KV Mechelen.

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.