Mitchell van der Gaag: “Ik heb de afgelopen weken betere dingen gezien, ook tijdens de trainingen, dan dat ik vandaag terug zag.”

NAC Breda heeft van AZ met maar liefst 5-0 verloren in in Alkmaar. De vijfhonderd meegereisde NAC-fans zagen dat er nog veel werk is voor de nieuwe trainer Mitchell van der Gaag, die bij een 3-0 achterstand zijn zoon in het veld bracht. De nederlaag had nog groter uit kunnen pakken. NAC had geen schijn van kans tegen AZ dat in delen van de tweede helft nog gas terug nam. Tegenover www.nac.nl hadden Mounir El Allouchi, Anouar Kali, Mitchell te Vrede en Mitchell van der Gaag kort hun zegje klaar. Wij nemen dit hieronder 1:1 van ze over…

Mounir El Allouchi: “Het spreekt voorzich dat we zijn afgetroefd vandaag. Achteraf is het makkelijk praten waar het aan lag. Je kunt hier veel over zeggen, maar er klopte gewoon niks van op het veld. In de rust waren we het er over eens dat het beter moest, maar dat was vervolgens lastig uit te voeren. Het is klote dat we de eerste competitiewedstrijd zo zijn begonnen.”

Anouar Kali: “De eerste 20 minuten hadden we het moeilijk, maar stonden we wel goed. Vervolgens vallen heel gemakkelijk de eerste, tweede en dan ook nog de derde goal voor rust al. We hebben het veel te makkelijk weggegeven. Volgende week zaterdag moeten we met een antwoord komen. We gaan er geconcentreerd in. Weer volle focus op de winst. Dat is het mooie aan voetbal, je krijgt gelijk weer een nieuwe kans. Deze wedstrijd moeten we de komende dagen analyseren en vervolgens gauw vergeten.”

Mitchell Te Vrede: “Het enige goede antwoord op het resultaat van vandaag is: volgende week winnen. Dit is in een woord schandalig. Het ontbeerde vandaag aan scherpte en kwaliteit, de zwaktes zijn pijnlijk bloot gelegd. Ik kan zeggen dat ik hier nu met de pest in mijn lijf sta.”

Mitchell van der Gaag: “Ik heb de afgelopen weken betere dingen gezien, ook tijdens de trainingen, dan dat ik vandaag terug zag. Bij rust stonden we met 3-0 achter en waren we op alle facetten afgetroefd. Als we de bal veroverden, waren we hem meteen weer kwijt. Daar moeten we de komende week aan werken en mee aan de slag.”

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.