Stijn Vreven: “Ik denk dat iedereen die NAC een warm hart toedraagt zeer gelukkig is vanavond”

NAC Breda heeft zichzelf woensdagavond dus eindelijk weer eens weten te belonen met drie punten. De Parel van het Zuiden nam het tijdens het Avondje NAC op tegen Heracles Almelo en won het doelpuntrijke duel met 6-1. Daarmee zijn de eerste punten van 2018 binnen. Mounir El Allouchi, Mitchell Te Vrede, Stijn Vreven, Mark Birighitti en Sadiq Umargaven tegenover www.nac.nl kort hun mening over de wedstrijd welke wij hieronder 1:1 van ze overnemen …

Mounir El Allouchi: “We voelden vantevoren dat dit niet zomaar een Avondje NAC ging worden. We hadden een duidelijke opdracht: 3 punten. Na de 3-1 voelden we ‘dit wordt onze avond’.”

Mitchell Te Vrede: “Op dit moment kan ik alleen nog maar genieten. Als spits is het altijd lekker om tijdens je debuut in eigen huis te scoren. Ik denk dat je aan de doelpunten kunt zien dat dit echt een teamprestatie is.”

Stijn Vreven: “Ik denk dat iedereen die NAC een warm hart toedraagt zeer gelukkig is vanavond. Het verschil met de voorgaande wedstrijden is dat we nu wél beslissend zijn. Ik heb genoten van onze goals en onze invallers. Zondag moeten we opnieuw knallen. Zes uit zes zou geweldig zijn.”

Mark Birighitti: “Dit was waarschijnlijk onze beste wedstrijd tot nu toe. Vanavond verdienden we niets minder dan de drie punten.”

Sadiq Umar over zijn doelpunt: “Ik focuste me op de bal en ging er gewoon vol voor. Ik ben enorm blij met de steun van de supporters.”

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.