Mitchell van der Gaag: “We hebben veel meegemaakt dit seizoen, zo’n wedstrijd kan er ook nog wel bij.”

NAC Breda moet zich nog serieuzer zorgen gaan maken over de afloop van dit seizoen. De Bredase hekkensluiter ging namelijk keihard onderuit bij FC Groningen: 5 – 2. Tegenover www.nac.nl hadden Mitchell van der Gaag, Gianluca Nijholt en Mitchell te Vrede kort hun zegje klaar. Wij nemen dit hieronder 1:1 van ze over …

Mitchell van der Gaag: “Van te voren wisten we hoe belangrijk deze wedstrijd was, voor beide teams. Na zes minuten kom je achter, door overigens een geweldige goal, maar we komen wel snel weer terug in de wedstrijd. Daarna gaat het spel over en weer. Groningen had meer de bal en wij profiteerden van de ruimtes die er ontstonden. In de tweede helft ontstond hetzelfde beeld. We komen op 1-2 met een ietwat gelukkige goal. Dan zie je wel iets ontstaan bij de ploeg, dat dit een enorme boost geeft. En dan ligt de bal binnen twee minuten alweer binnen. Een half uur later, na 90 minuten, ga je er met 5-2 vanaf. We hebben veel meegemaakt dit seizoen, zo’n wedstrijd kan er ook nog wel bij.”

Gianluca Nijholt: “We hebben de goals wederom veel te gemakkelijk weggeven vandaag. We kwamen met 1-2 voor en na 120 secolnden staat het weer 2-2. Bij de 1-2 was er nog niks aan de hand en kwamen we in onze kracht. Het moge duidelijk zijn dat we hier vandaag niet kwamen om te verliezen. We deden prima mee en de laatste 25 minuten vliegen de doelpunten ons om de oren. Je probeert wat, je doet wat en het lukt niet. Het is zwaar klote en je moet realistisch zijn, we komen kwaliteit te kort.”

Mitchell Te Vrede: “Ik ben sprakeloos, we komen na rust op voorsprong. Het klinkt misschien heel raar, maar de 1-3 was vervolgens ook nog wel dichtbij. Ik zag het al helemaal gebeuren. Vervolgens staat er na 90 minuten 5-2 op het scorebord. Het is zo frustrerend, ik heb dit nog nooit meegemaakt. We proberen steeds de vinger op de zere plek te leggen, starten vandaag goed en uiteindelijk houden we weer een klote gevoel over aan dit weekend. Er moet bij ons heel wat gebeuren om aansluiting te vinden met de ploegen om ons heen. Blijven strijden en ons wederom opladen is het enige antwoord denk ik.”

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.