De supporters van NAC melden zich massaal aan om op 30 augustus op het hoofdkantoor van FOX Sports live naar NAC te gaan kijken.

Toen NAC Breda afgelopen vrijdag van FC Dordrecht won, konden de fans dat niet live zien via betaalkanaal FOX Sports. Daar is het Bredase café Boerke Verschuren het niet mee eens. Daarom startte zij de actie ‘Elke wedstrijd van NAC live kijken op de redactie van Fox Sports’. Het café wil tijdens de wedstrijd NAC-FC Volendam de wedstrijd gaan bekijken op de redactie van FOX Sports. Zo kondigt het café aan op haar Facebookpagina, waar al vele NAC-fans zich positief over het idee uitten. ‘Live op groot scherm’, zo staat op de pagina van het Facebookevenement. Aangezien ze geen contact met Fox krijgen, gaan de fans, tot nu toe al 2600 aanmeldingen, zelf naar de studio in Amsterdam. “We zijn al een tijdje lid van jullie club genaamd ‘De Licentie”, zo begint Boerke Verschuren op Facebook. “We betalen daar een forse contributie voor. Waarop jullie op jullie beurt ook heel veel tijd steken in het controleren van dat lidmaatschap bij alle cafeetjes. Maar als lid van die club hebben we nu echt een probleem in de vereniging. Niet alleen wij hebben dat probleem, maar vele cafés in Breda. Dat clubliefde geen divisie kent weten wij al in Breda maar helaas is dat bij jullie vereniging nog niet helemaal duidelijk! Wat is er voor nodig dat jullie NAC Breda gewoon uitzenden, zoals wij als trouw lid, eerlijk verwachten met zo’n contributie”, aldus het café, die hoopt dat andere horecagelegenheden zich ook aansluiten. Voor vamorgen is er speciale vergadering belegd om te bekijken hoe er gereageerd moet worden op de geel-zwarte invasie. “We snappen dat de fans alle wedstrijden op televisie willen zien, maar we geven maandagmiddag pas een officiële reactie op het initiatief”, aldus de woordvoerder.

Ondertussen kun je je natuurlijk gewoon aanmelden voor het Facebook evenement: Elke wedstrijd van NAC live kijken op de redactie van Fox Sports.

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / Boerke Verschuren / Omroep Brabant / BN DeStem / BredaVandaag

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.