Nicole Edelenbos: “Een overname speelt op dit moment helemaal niet. Alles wat interessant was, is niet meer aan de orde.” [update]

Nicole Edelenbos was in de maanden januari, februari en maart interim-directeur van NAC. In Breda zit ze nu tijdelijk als voorzitter in de Raad van Commissarissen. Ze heeft zich bezig gehouden met een nieuwe commercieel manager, doordat Eric Matijsen per 1 oktober vertrekt. “Met de benoemde directie vonden wij als RvC en aandeelhouders dat wij wat tips konden geven, meedenken, adviseren en klankborden. Zou Luuc Eisenga hier een jaar hebben gezeten en van de hoed en de rand hebben geweten, was het anders geweest”, vertelt ze in BN DeStem. Nu ze bijna vertrekt uit Breda, blijft ze de clubeigenaren bijstaan als er een potentiële koper komt om de aandeelhouders uit te kopen. Op dit moment is er echter niks gaande. “Een overname speelt op dit moment helemaal niet. Alles wat interessant was, is niet meer aan de orde. Zodra de aandeelhoudersvergadering is uitgeschreven en alle RvC-leden zijn voorgedragen, zit mijn taak erop bij NAC.”

[update 07092019 20:00] Naar aanleiding van het artikel in BN DeStem met Nicole Edelenbos heeft de Werkgroep Supportersparticipatie tegenover onze collega’s B-Side Rats een korte reactie gegeven. De werkgroep is namelijk nog steeds bezig met het voorbereiden van een gedegen plan om een coöperatie op te richten. Om dit op een verantwoorde manier te doen is tijd nodig. Dit is dan ook gecommuniceerd met Nicole Edelenbos. Op korte termijn staat een nieuw gesprek tussen de Werkgroep en NAC op de agenda om deze plannen verder vorm te geven. “Nicole Edelenbos heeft ons gevraagd onze plannen en die van Hart voor NAC te bekijken en eventueel samen te voegen. We willen de plannen zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Dit realiseren heeft nu onze priorieit. Dat er momenteel geen concreet bod ligt is dus waar, maar dat er niets speelt is dus niet correct”, aldus een woordvoerder van de Werkgroep.

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / BN DeStem / B-Side Rats

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.