Zwak en slordig NAC Breda in eigen huis niet voorbij het tiental van Jong Fc Utrecht: 0 – 0

Een zwak en slordig NAC Breda heeft vanavond tegen Jong FC Utrecht opnieuw punten verloren in de Keuken Kampioen Divisie. In het eigen Rat Verlegh Stadion kwamen beide ploegen niet tot scoren. Trainer Ruud Brood startte tegen de beloften uit de Domstad met onder meer Pele van Anholt, Javier Noblejas en Othmane Boussaid in de basis. Daarnaast keerde Nacho Monsalve terug na een blessure. NAC was in grote delen van de wedstrijd de bovenliggende partij in het Rat Verlegh Stadion, maar het lukte de Parel van het Zuiden uiteindelijk niet om afstand te nemen van de bezoekers uit Utrecht. Nacho Monsalve zag een kopbal vakkundig gekeerd worden door Fabian de Keijzer, terwijl Othman Boussaid en Luka Ilic ook werden gestuit door de jonge keeper in kansrijke positie. Jong FC Utrecht moest na een uur spelen met tien spelers verder omdat Odysseus Velanas een rode kaart kreeg voorgehouden na een opstootje met NAC’er Arno Verschueren. NAC wist de overtalsituatie echter niet uit te buiten, waardoor het elftal van trainer Ruud Brood genoegen moest nemen met een punt. Daardoor is het tweede puntenverlies op rij een feit. Dat wordt in Breda ontvangen met een fluitconcert.

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN
Opstelling NAC Breda: Olij, Van Anholt, Monsalve, Riera (’82 Kudimbana), Noblejas, Verschueren, I. Ilic (’66 Van Hooijdonk), L. Ilic, Boussaid, El Allouchi (’59 Filipovic), Stokkers
Opstelling Jong Fc Utrecht: De Keijzer, Culhaci, Mamengi, St. Jago, Pabai, Brinkman, Velanas, Van Rooijen, El Azrak (’46 Acheffay), Arweiler (’81 Hilterman), Maddy (’70 Van der Velden)

Scoreverloop:
Gele kaarten: Riera, Monsalve, Verschueren, Filipovic (allen NAC Breda); Mamengi, Arweiler, Hake, De Keijzer (allen Jong Fc Utrecht)
Rode kaarten: Velanas (Jong Fc Utrecht, ’59)
Bijzonderheden:
Scheidsrechter: Martens
Toeschouwers: 16786

Bron: Fansite NAC Breda 1912

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.