Finn Stokkers: “We waren echt ongelukkig in de afwerking. We misten hele grote, serieuze kansen. Mogelijkheden die je normaal gesproken maakt, krijgen we niet binnen.”

Voor de tweede competitiewedstrijd op rij lijdt NAC Breda dus puntenverlies. Tegen Jong FC Utrecht, dat een halfuur speelt met tien man, kwam de ploeg vanavond niet verder dan 0-0. Finn Stokkers, Pele van Anholt en Sydney van Hooijdonk stonden na afloop de pers te woord. Op www.nac.nl een greep uit hun reacties, welke wij hieronder 1:1 van ze overnemen …

“Heel frustrerend, zeker ook met een man meer. We waren echt ongelukkig in de afwerking. We misten hele grote, serieuze kansen. Mogelijkheden die je normaal gesproken maakt, krijgen we niet binnen. Het is moeilijk om te zeggen waar dat aan ligt”, sprak Stokkers na afloop. “Het zat niet mee. In de slotfase gingen we alles of niks spelen. Toen werd het heel druk in het zestienmetergebied. Die vrije trap op het laatst, die ging bijvoorbeeld de mist in. Dat was echt zonde. Het was niet dramatisch, we hebben veel kansen gecreëerd. We hadden met een overwinning van het veld kunnen stappen. Het is frustrerend dat dat dan niet lukt”, aldus de spits.

Van Hooijdonk, die in de 65e minuut inviel, was blij dat hij weer wat minuten kon maken. “Je weet dat er gescoord moet worden. Dat is voor mij ook een uitdaging, want je wil die goal maken. Dan kom ik er met volle energie in. Je ziet dan dat het niet loopt, dat is jammer. We missen kansen, geven voorzetten verkeerd. Natuurlijk ben ik nu teleurgesteld”, sloot de invaller af.

Ook Pelé van Anholt was zichtbaar teleurgesteld in het resultaat. “Als je snel een goal maakt, voetbal je veel makkelijker. Nu gingen we geforceerd voetballen, daar wordt het spel niet beter van. We willen met de bovenste plekken meedraaien, maar misschien willen we nu wel te graag. Dat gaat ten koste van het spel. Het was het allemaal net niet vandaag. Gelukkig spelen we maandag weer, dan kunnen we snel revanche nemen.”

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.