NAC Breda heeft Club Brugge in een besloten oefenduel met 0-1 verslagen. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Sydney van Hooijdonk.

NAC Breda heeft Club Brugge, de koploper in de Belgische Pro League, zojuist in een besloten oefenduel met 0-1 verslagen. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Sydney van Hooijdonk. Dit meldt De Parel van het Zuiden via de officiële kanalen. Club Brugge kon in de beginfase twee kansen noteren, maar beide keren was Olij een sta-in-de-weg. Vervolgens bleef het oefenduel meer in evenwicht. De beste kans van NAC van de eerste helft kwam na ruim een half uur spelen, maar El Allouchi volleerde over na een voorzet van Filipovic. Na de thee kreeg NAC een serie goede kansen via onder andere Verschueren en Van Hooijdonk, maar het bleef 0-0. Tot de 68ste minuut, toen Van Hooijdonk vanaf de stip het enige doelpunt van de wedstrijd maakte, waardoor NAC een oefenzege boekte in Brugge.

Scoreverloop: ’68 Van Hooijdonk 0-1 (strafschop)

Opstelling NAC Breda: Olij, Mashart, Riera, Noblejas, Van Anholt, Verschueren, El Allouchi, Van der Gaag, Stokkers, Filipovic (’89 Schouten), Van Hooijdonk (’70 Dogan)

Opstelling Club Brugge: Horvath, Kossounou, Cools, Mata, Schrijvers, Vlietinck (’79 Van den Keybus), Rits (’46 Vormer), Sagna (’79 De Cuyper), Vossen, Diagne, Okereke

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.