Update internationals: Luka en Ivan Ilic winnen met Servië -21, Verbruggen debuteert bij Oranje O18, Rösler speelt hele wedstrijd

De afgelopen dagen kwamen enkele spelers van NAC in actie voor verschillende nationale jeugdelftallen. www.nac.nl heeft hun prestaties voor ons op een rijtje gezet. Wij nemen het hieronder voor het gemak 1:1 van ze over …

Luka en Ivan Ilic winnen met Servië -21
Servië Onder-21 deed goede zaken in de kwalificatie voor het EK. De ploeg won met 0-1 op bezoek bij Bulgarije -21 en pakte daarmee de eerste driepunter van deze kwalificatiereeks. Ivan én Luka Ilic stonden beide in de basis bij Servië. Eerstgenoemde speelde 68 minuten en de oudere van de twee broers werd vlak voor tijd gewisseld.

Verbruggen debuteert bij Oranje O18
Het werd tevens een mooie interlandperiode voor keeper Bart Verbruggen. Hij tekende begin deze week al zijn contract bij NAC en mocht vrijdag in de basis starten bij Oranje O18 dat oefende tegen België. Dat deed de goalie naar behoren, want hij hield zijn ploeg een aantal keer goed op de been. Uiteindelijk won Nederland met 3-2 in het sparringsduel in aanloop naar het WK later dit jaar.

Rösler speelt hele wedstrijd
Ook Colin Rösler maakte de 90 minuten vol. De verdediger stond in de basis bij Noorwegen Onder-20, dat oefende tegen de leeftijdsgenoten van Frankrijk. Dat duel werd met 2-1 verloren door Noorwegen. Het was voor Rösler de eerste keer dat hij minuten maakte bij de Onder-20 van Noorwegen.

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.