Almere City FC-trainer Robert Molenaar laat spits Nick Venema buiten zijn basisopstelling voor het treffen tegen NAC Breda.

Almere City FC-trainer Robert Molenaar laat spits Nick Venema opnieuw buiten zijn basisopstelling tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC Breda van morgenavond. De coach is niet tevreden over de verrichtingen van de huurling van FC Utrecht in de afgelopen wedstrijden. Vorige week uit tegen MVV startte Venema ook al vanaf de bank. “Nick verkeert momenteel niet in de vorm van het vorig seizoen”, aldus Molenaar tegenover Omroep Flevoland. “‘Eén stap achteruit om er twee vooruit te maken’, dat is het plan. Hij bezit kwaliteiten die wij heel goed kunnen gebruiken, alleen hebben wij die er tot dusverre nog niet uit kunnen peuteren. Ik ben ervan overtuigd dat het er anders uit gaat zien met een juiste invalbeurt en een goal”, aldus de oefenmeester. Trainer Molenaar kan tegen NAC niet beschikken over Agil Etemadi, Bram van Vlerken, Nicky van Hilten, Radinio Balker, Joedrick Pupe, Dico Koppers, Tim Receveur, Ilias Alhaft, Jelle Goselink en Thomas Verheijdt. Zij zijn allen geblesseerd. Ook aanvoerder Damon Mirani en Faris Hammouti ontbraken vandaag op de training, maar volgens Molenaar staan die gewoon in de basis tegen NAC Breda. Almere City FC en NAC Breda kennen nog geen lange onderlinge historie. Sinds de naamswijziging van FC Omniworld naar Almere City FC stonden de twee ploegen pas vier keer tegenover elkaar. Driemaal was NAC de sterkste en eenmaal werd het gelijk.

Vermoedelijke opstelling Almere City FC: Smits, Hammouti, Mirani, Meijers, Blackson, Bensabouh, Loen, Kaandorp, Hunte, Efmorfidis en Harrison

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / Omroep Flevoland

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.