Ruud Brood teleurgesteld: “Dit kan en mag niet. Dit is gewoon slecht.”

NAC Breda heeft vanavond dus niet weten te winnen op bezoek bij Almere City FC. In het Yanmar Stadion werd het uiteindelijk 1-0 voor de thuisploeg. Een terechte nederlaag. Want niets, maar dan ook werkelijk niets lukte voor NAC Breda. Over de middenlijn kwam de ploeg van Ruud Brood nauwelijks. De malaise duurt voort … Na Afloop stonden Arno Verschueren en hoofdtrainer Ruud Brood de pers te woord. Op www.nac.nl een greep uit hun reacties, welke wij hieronder 1:1 van ze overnemen …

Trainer Ruud Brood was zichtbaar teleurgesteld. “Dit is voor iedereen een ontzettende dreun. Met de omzettingen in het elftal wilde ik meer stabiliteit brengen. Daar hebben we op getraind. Arno (Verschueren, red.) heeft het als rechtsback goed gedaan, vooral met zo een snelle tegenstander. Dogan kan voorin een bal vasthouden. De spelers zijn erg teleurgesteld, ook in zichzelf. We hadden al gezegd dat het na de eerste periode ook wel is tegen kon gaan zitten, maar we moeten nu niet door de ondergrens zakken. We hebben er vandaag lang niet alles uitgehaald. Tegenstanders werden niet goed gedekt en er was veel balverlies. De fase dat wij er net beter in leken te komen, scoorde Almere de 1-0. Dit kan en mag niet. Dit is gewoon slecht.”

Aanvoerder Arno Verschueren speelde vandaag op de rechtsback positie. “Dat is een keuze van de trainer. Waar ik ook sta, ik doe mijn stinkende best en probeer mijn taken uit te voeren. Het is zaak om hier zo spoedig mogelijk uit te komen. Ik denk dat het goed is dat we nu even geen wedstrijd hebben. Dan kunnen we er met z’n allen even goed over praten.”

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.