NAC Jeugd | Zeges voor NAC O17 en O14.

Het afgelopen weekend kwamen de verschillende teams van de NAC Jeugdopleiding in actie. Hieronder vind je de uitslagen van de gespeelde wedstrijden.

NAC O19 – Feyenoord 1-2
NAC Onder 19 trad afgelopen weekend aan tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Op Sportpark Heksenwiel was het de ploeg van trainer Michael Dinsdag die binnen het kwartier op voorsprong kwam via Pjotr Kestens. Voor rust knokte Feyenoord zich terug via Naoufal Bannis, waarna de Rotterdammers in de tweede helft de drie punten pakten. De 1-2 werd gemaakt door Denzell Hall.

Roda JC – NAC O17 0-4
NAC Onder 17 ging op bezoek in Limburg, waar Roda JC de tegenstander was. De mannen van trainer Rogier Molhoek waren met liefst 0-4 te sterk. Door de zege staat NAC O17 nu derde in de 1e Divisie.

SC Heerenveen – NAC O15 2-2
NAC Onder 15 nam het op tegen de leeftijdsgenoten van SC Heerenveen. In Friesland werden de punten gedeeld: 2-2. Namens NAC scoorden Mostapha Rached en Ezechiel Banzuzi.

NAC O14 – PEC Zwolle 2-1
NAC Onder 14 ontmoette PEC Zwolle op Sportpark Heksenwiel. De ploeg van trainer Luke Ogbolu won met 2-1. PEC Zwolle kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong, maar na de thee keerde NAC O14 de wedstrijd helemaal om via twee doelpunten van Camiel Wagemakers.

NAC O13 – FC Volendam 2-2
NAC Onder 13 nam het dit weekend op tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam. Op Sportpark Heksenwiel was het NAC dat op voorsprong kwam via Daniel Alexandrov. FC Volendam kwam vervolgens terug en op voorsprong: 1-2. Gabriel Sarfo zorgde er uiteindelijk voor dat de punten werden gedeeld.

NAC O12 – PSV 6-17
NAC Onder 12 speelde dit weekend tegen PSV. De club uit Eindhoven was te sterk: 6-17.

NAC O11
NAC Onder 11 deed dit weekend mee aan een vierluiktoernooi, georganiseerd door ADO Den Haag. Op het toernooi eindigde NAC O11 als derde.

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.