Ruud Brood: “We zijn heel blij dat we gewonnen hebben.”

NAC heeft vanavond de zege op Jong PSV (1-3) dus een goed vervolg weten te geven. In het eigen Rat Verlegh Stadion werd MVV Maastricht met 2-0 verslagen. Na afloop stonden Sydney van Hooijdonk, Arno Verschueren en trainer Ruud Brood de pers te woord. Op www.nac.nl een greep uit hun reacties, welke wij hieronder 1:1 van ze overnemen …

“Ik ben heel blij. We zaten een tijdje zonder zege. We pakten maandag de drie punten en vandaag weer. Dat is goed, nu kunnen we door”, sprak Verschueren. “Ik hoop dat we de dip achter ons kunnen laten. Het is fijn om nu het publiek weer iets te geven. Zij zijn er elke week. Het was een mooie avond in het stadion. We hebben veel druk vooruitgezet. Ik denk dat we goed hebben gespeeld. Ik probeer elke wedstrijd mijn best te doen. Vandaag was er veel ruimte voor mij, vooral in de eerste helft. Ik wil gewoon elke wedstrijd beste beentje voor te zetten. Het is goed voor het team dat we de drie punten hebben. Er zijn nu nog enkele wedstrijden voor de winterstop, die moeten we ook winnen”, aldus Verschueren.

“Ik denk dat we goed begonnen”, voegt trainer Brood toe. “We hadden geloof ik binnen acht minuten al zes voorzetten. Die moeten dan wel beter. We hebben het in de rust gehad over dat we het spel sneller moesten verplaatsen. MVV heeft een elftal dat kan combineren en goed is in de omschakeling. We hebben uiteindelijk wel te veel weggegeven. Dat was niet goed. Dan is de 2-0 uiteindelijk wel een verlossing. We zijn heel blij dat we gewonnen hebben.”

Invaller Van Hooijdonk was ook dichtbij een doelpunt. “Jammer dat ik geen goaltje maakte. Ik was wel aanwezig. Ik ben natuurlijk niet zo blij met mijn plek op de bank. Op het veld is dat weg, dan denk je daar niet aan. Ik vond mezelf wel lekker invallen.”

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.