Gylermo Siereveld heeft vandaag zijn eerste profcontract getekend. De centrale verdediger heeft zich voor 2,5 jaar verbonden aan NAC.

Gylermo Siereveld heeft vandaag zijn eerste profcontract getekend. De centrale verdediger heeft zich voor 2,5 jaar verbonden aan NAC. Dit meldt BN DeStem. Siereveld werd dit jaar gescout bij Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland, kortweg JVOZ. Zijn ontwikkeling bij de onder 19 gaat echter zo hard dat hij zich nog geen half jaar na zijn overstap naar NAC profvoetballer mag noemen. Siereveld is de derde Zeeuw die in de afgelopen periode zijn eerste contract heeft verdiend bij NAC, in navolging van Jan Paul van Hecke en Yassine Azzagari. Technisch Directeur Tom Van Den Abbeele: “Gylermo speelt pas sinds dit seizoen bij NAC, maar heeft zich in die periode zeer snel ontwikkeld en veel indruk gemaakt. Hij heeft een groot atletisch vermogen, is sterk in de duels en heeft een goed verdedigend inzicht. We zijn blij dat hij de komende jaren bij ons onder contract staat en zich in die tijd kan gaan ontwikkelen tot een volwaardige speler van NAC 1.”

Gefeliciteerd met je contract, Gylermo !! Op naar een mooie toekomst !!

[update 30112019 09:25] NAC Breda heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Gylermo Siereveld gisteren zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De 17-jarige verdediger uit de jeugdopleiding van de Parel van het Zuiden ligt nu tot medio 2022 vast in Breda.

Bron: Fansite NAC Breda 1912 / BN DeStem / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.