NAC Breda is momenteel (nog) met drie kandidaten voor de trainerspositie in gesprek; wat transfers betreft is het voorlopig nog afwachten geblazen

Eerder vanavond meldden wij dat op de nieuwjaarsreceptie bekendgemaakt is dat het contract tussen NAC en hoofdsponsor OK met één jaar verlengd is, met een optie voor nog een jaar. Maar natuurlijk was er nog meer te melden. Bijvoorbeeld over de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Technisch manager Tom van den Abbeele meldde dat NAC Breda momenteel (nog) met drie kandidaten voor de trainerspositie in gesprek is. Over uiterlijk 3,5 moet de nieuwe coach zijn aangesteld. Naast Kees van Wonderen is NAC dus ook nog met twee andere kanshebbers in gesprek. Op namen werd niet ingegaan. De KNVB heeft de club vier weken (vanaf het duel met Helmond Sport) de tijd gegeven om een coach met de juiste papieren aan te stellen. Op uiterlijk 7 februari zal de nieuwe oefenmeester dan ook bekend zijn.

Momenteel is ook de winterse transferperiode volop aan de gang. Ook dit kwam natuurlijk aan bod tijdens de nieuwjaarsreceptie. Wat NAC Breda betreft, is voorlopig nog afwachten geblazen. Het is de bedoeling dat er eerst ruimte komt in de huidige spelersselectie, alvorens NAC Breda zelf toeslaat. Wat dat betreft kan het weleens het spel van de langste adem gaan worden. Wachten dus tot er een of meerdere spelers (tijdelijk) vertrekken bij NAC. Ondertussen liggen de lijstjes klaar in Breda met hierop de namen van mogelijke versterkingen.

Bron: NAC Breda 1912 / B-Side Rats / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.