Over Mounir El Allouchi, Andrija Filipovic en Jurich Carolina.

De transfer van Mounir El Allouchi naar Qatar gaat niet door. Gisteren werd bekend dat Al Wakrah, dat ook een oogje had op de middenvelder, per direct Iliass Bel Hassani overneemt van PEC Zwolle. Van concrete interesse van andere clubs zou op dit moment geen sprake zijn. El Allouchi lijkt zich dus gewoon weer op nieuwe wedstrijden met NAC Breda te kunnen richten.

Aanvaller Andrija Filipovic lijkt terug te keren naar Slovenië. De aanvaller staat volgens Sloveense media voor een transfer naar NŠ Mura. Filipovic tekende afgelopen zomer nog een contract tot medio 2021 (optie voor nog een jaar), maar mag zoals bekend alweer vertrekken. NAC Breda plaatste de aanvaller op de transferlijst en lijkt hem voor het sluiten van de transfermarkt te slijten. Het Sloveense NŠ Mura wordt naar het schijnt Filipovic’ nieuwe club. Vooralsnog is het onbekend of het om een huur of koop gaat, maar een definitief vertrek lijkt het meest voor de hand te liggen. Zijn vertrek is al met al een kwestie van tijd.

Linksback Jurich Carolina loopt stage bij Saburtalo Tbilisi. Op 10 november 2018 speelde hij zijn laatste wedstrijd in clubverband toen NAC met 2-0 onderuit ging bij FC Emmen. De Bossche verhuurperiode van een half jaar begin 2019 werd een ramp voor de verdediger, want namens FC Den Bosch kwam hij geen minuut in actie. Dit seizoen moet Carolina het doen met drie wedstrijden bij Jong NAC. Nu kan er dus mogelijk een einde komen aan de uitzichtloze situatie voor Carolina en NAC.

Bron: NAC Breda 1912 / BN DeStem

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.