Mounir El Allouchi: “Dit is gewoon geweldig. Ik ben super blij en super trots. Dit is een prachtige prestatie.”

NAC Breda staat dus in de halve finale van de beker. De ploeg van Peter Hyballa zorgde vanavond opnieuw voor een enorme stunt en schakelde na PSV nu ook AZ uit, 1-3. De Bredase doelpunten werden gemaakt door Mounir El Allouchi, Robin Schouten en Javier Noblejas. Na afloop stonden trainer Arno Verschueren, Robin Schouten en Mounir El Allouchi de aanwezige pers te woord. Op www.nac.nl een greep uit hun reacties, welke wij hieronder 1:1 van ze overnemen …

“Dit is ongelooflijk”, waren de eerste woorden van Verschueren. “In de beker kan alles. Met die motivatie zijn we hierheen gekomen. We kwamen voor rust met 1-0 voor en dat hebben we na de rust verder uitgebouwd. Iedereen heeft keihard gewerkt. Dat we nu in de halve finale staan is super. We wisten dat we hard moesten werken en dat er kansen zouden komen. We stonden verdedigend erg goed. Iedereen was aan het einde kapot, maar we moesten blijven gaan. Dit is echt typisch NAC.”

Schouten was belangrijk met een goal en een assist. “Het ging wel goed, denk ik, haha”, lachte de back. “We hadden het op een paar momenten lastig, ik denk dat we in het begin vooral zoekende waren. Maar het is ook niet dat we echt veel megagrote kansen weggaven. Over het algemeen gaf het me wel een goed gevoel. Voor mijn assist kreeg ik wel een grote kans. Die bal raakte ik niet lekker. Ik had die kans niet verwacht, ik had niet verwacht dat die bal nog bij mij zou komen. Die ging dus naast. Daarna heb ik het goed gemaakt, haha.”

El Allouchi: “Ik voel alleen maar vreugde. We gingen met het hele team naar elkaar toe. Ik ben super blij. Dit is geweldig. Ik ben zo blij. Voor mij kan deze avond niet stuk. We winnen met 1-3 van AZ, echt bizar. Die aansluitingstreffer, Idrissi schoot bizar mooi binnen. Het leverde wel een beetje stress op. Dit is gewoon geweldig. Ik ben super blij en super trots. Dit is een prachtige prestatie.”

Bron: NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.