NAC Breda en NLvoorelkaar slaan handen ineen: Maatschappelijk NAC biedt coronahulp aan via online platform NACvoorelkaar.

Voor alle mensen die hun hulp willen aanbieden vanwege de coronacrisis of juist om hulp vragen, biedt NAC een platform aan. De voetbalclub die zo diep in de Bredase en West-Brabantse samenleving verankerd zit, werkt samen met NLvoorelkaar om hulpbehoevenden een helpende hand toe te steken. Op het digitale huis van onze mooie club is een item hierover verschenen. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, dus nemen we het voor het gemak 1:1 van ze over …
———-
Met de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus is men in onze samenleving meer dan ooit op elkaar aangewezen. NAC komt in actie voor iedereen die hulp kan gebruiken of hulp wil aanbieden! Zo bieden wij samen hulp aan diegene die het nodig hebben.

Oudere en kwetsbare mensen hebben het zwaar, maar ook de mensen die in de zorg, bij de politie of de brandweer werken kunnen extra hulp gebruiken. Om de hulpvragen vanuit de samenleving samen te brengen met mensen die graag een steentje bij willen dragen lanceert NAC Maatschappelijk samen met NLvoorelkaar het platform: NACvoorelkaar.

NAC faciliteert dit platform om de samenleving te ondersteunen. Dit kan zijn door op te passen, boodschappen te doen voor een ander of door eenzame ouderen een hart onder de riem te steken. Mensen kunnen met hun hulpvragen terecht op dit platform, de club activeert mensen om deze hulpvragen te beantwoorden.

Wat kan ik doen?

In samenwerking met NLvoorelkaar is er een speciale pagina voor NAC-supporters ingericht. Hier vind je een overzicht van alle initiatieven in Breda. Een voorbeeld hiervan is het helpen van mensen met het doen van boodschappen, het spelen van spelletjes, koken, oppassen of een kaartje schrijven. Het is niet alleen mogelijk om mensen te helpen, maar jij kan zelf ook om hulp vragen door het doen van een oproep.

Wel willen we meegeven te allen tijde rekening te houden met de getroffen maatregelen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dus kun jij de hulp goed gebruiken? Of wil jij iets voor iemand anders doen? Kijk dan nu op www.nacvoorelkaar.nl en kom in actie!

Zo helpen we elkaar in de tijd waarin dit het hardste nodig is!​

Bron: NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.