Vanaf komend seizoen krijgt de NAC Jeugdopleiding een andere structuur dan voorheen.

Vanaf komend seizoen krijgt de NAC Jeugdopleiding een andere structuur dan voorheen. Dit meldt NAC Breda via de officiële kanalen. De jeugdopleiding van De Parel van het Zuiden neemt afscheid van het Onder 19-team en het Onder 17-team. Hiervoor in de plaats wordt er een Onder 21-team, een Onder 18-team en een Onder 16-team gevormd. In de leeftijdscategorieën Onder 15 tot en met Onder 11 blijven de elftallen zoals zij op dit moment bekend zijn. De KNVB heeft inmiddels ook concept divisie-indelingen voor het komende seizoen bekendgemaakt. Het nieuwe Onder 21-team van NAC zal uitkomen in Divisie 1, samen met ADO Den Haag, Almere City, FC Groningen, SC Heerenveen, FC Twente/Heracles Academie, Feyenoord en de voetbalacademie van NEC.

Het nieuwe Onder 18-team komt uit in Divisie 2. Zij zullen het gaan opnemen tegen ADO Den Haag, HFC, AFC, FC Groningen, FC Twente/Heracles Academie, FC Volendam, NEC (voetbalacademie) en Vitesse.

NAC Onder 16 wordt ingedeeld in Divisie 1 en treft daarin Ajax, Alphense Boys, AZ, Feyenoord, PSV, Sparta Rotterdam en Vitesse.

NAC O15 komt ook uit in de Divisie 1, terwijl NAC Onder 14 zal gaan spelen in Divisie 3. NAC Onder 13 is ingedeeld in Divisie 2.

Bron: NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.