Kuitblessure Lex Immers blijkt mee te vallen; De Parel van het Zuiden kan morgenmiddag tegen Fc Eindhoven gewoon over hem beschikken.

In het Jan Louwers Stadion neemt NAC Breda het morgenmiddag, de aftrap is al om 14:00 uur (!!), op tegen Fc Eindhoven. De Parel van het Zuiden kan tijdens dit duel gewoon beschikken over Lex Immers. Zijn kuitblessure, opgelopen tijdens het duel van afgelopen weekend tegen Sc Telstar, blijkt gelukkig mee te vallen. Yassine Azzagari daarentegen is niet okselfris uit deze trainingsweek gekomen en neemt plaats in het groepje twijfelachtig. Maurice Steijn zal morgenmiddag terugvallen op 4-3-3, het systeem dat ook FC Eindhoven hanteert. Dan wordt het in de punt van de aanval een keuze tussen Mario Bilate of Sydney van Hooijdonk. Verder is het de verwachting dat Mounir El Allouchi in de basis zal starten, wat ten koste gaat van Moïse Adilehou. Matchwinner Jehtro Mashart staat in de pikorde boven Javier Noblejas. Dan rest de vraag of Nick Venema of DJ Buffonge rechts voorin start aangezien Huseyin Dogan na de wedstrijd bij De Graafschap tegen Telstar negentig minuten op de bank bleef.

Mogelijke opstelling NAC Breda: Olij; Schouten, Rösler, Riera, Mashart; Malone, Immers, Haye; DJ Buffonge / Venema, Bilate / Van Hooijdonk en El Allouchi

Bron: NAC Breda 1912 / BN DeStem

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.