Maurice Steijn: “We knokten ons goed terug in de wedstrijd en creëerden meer kansen dan in de voorgaande wedstrijd. Daardoor winnen we deze wedstrijd vandaag.”

NAC heeft zichzelf vanmiddag dus een dienst bewezen, door met 2-4 te winnen op bezoek bij FC Eindhoven. Na een vroege achterstand knokte NAC zich nog voor rust terug naar een 1-2 voorsprong met doelpunten van Venema en Riera. In de tweede helft kwam Eindhoven nog langs zij, maar in de slotfase wist NAC de wedstrijd toch naar zich toe te trekken via Robin Schouten en Mario Bilate. Tegenover www.nac.nl hadden Mario Bilate, Robin Schouten en Maurice Steijn kort hun zegje klaar. Wij nemen dit voor het gemak 1: 1 van ze over …

Mario Bilate: “We beginnen niet scherp aan de wedstrijd en komen snel op achterstand. Daarna knokten we ons goed terug in de wedstrijd. Ik ben blij met de overwinning en extra lekker dat ik gescoord heb. Het was alweer een tijdje geleden dus dat maakt deze overwinning extra lekker.”

Robin Schouten: “Het spel was gelukkig beter dan vorige week tegen SC Telstar. Ondanks het matige begin hebben we de wedstrijd goed omgedraaid. We hebben de betere kansen gecreëerd en waren de bovenliggende partij in deze wedstrijd. Een terechte overwinning naar mijn mening.”

Maurice Steijn: “We beginnen dramatisch aan de wedstrijd en dan loop je direct achter de feiten aan. We hebben hier lang niet gewonnen en het is altijd een lastige ploeg om tegen te spelen. We knokten ons goed terug in de wedstrijd en creëerden meer kansen dan in de voorgaande wedstrijd. Daardoor winnen we deze wedstrijd vandaag.”

Bron: NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.