Vanmiddag speelde NAC Breda een besloten oefenwedstrijd op bezoek bij Roda JC. Milan Vanacker wist tweemaal het net te vinden en de eindstand op 0-2 te zetten.

Vanmiddag speelde NAC Breda een besloten oefenwedstrijd op bezoek bij Roda JC. Milan Vanacker wist tweemaal het net te vinden en de eindstand op 0-2 te zetten. Voor de Parel van het Zuiden betekende het oefenduel speelminuten voor onder meer Sydney van Hooijdonk, Darren Maatsen, Nick Venema, Yassine Azzagari, Jethro Mashart en Moïse Adiléhou. Van Hooijdonk liep gisteravond (tijdens het met 2-3 gewonnen uitduel tegen FC Dordrecht) nog ruim een half uur warm. Maatsen, Venema en Adiléhou moesten het doen met korte invalbeurten. Voor Azzagari was het de kans om zichzelf weer eens aan de technische staf te presenteren. Net als voor Mashart, die voorlopig de beurt aan Michael Maria heeft moeten geven. Het was echter dus Vanacker die de spotlights pakte.

Opstelling NAC Breda: Kortsmit; Vanacker, Rösler, Adiléhou, Mashart; Azzagari, Buffonge, Azarkan; Maatsen, Van Hooijdonk, Venema.

Bron: NAC Breda 1912 / NAC Breda

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.