Update Internationals.

Na de update van maandag, zijn er weer een aantal wedstrijden gespeeld. Zo speelde Ayouba Kosiah een wedstrijd tegen Centraal Afrika en Moïse Adiléhou nam het op tegen Congo. Omar Mekkaoui heeft met Oranje onder 17 vanavond de finale van de Syrenka Cup gewonnen.

Ayouba Kosiah wint tweede wedstrijd
Na de wedstrijd van vrijdag tegen Nigeria, speelde Kosiah op maandag 6 september opnieuw een wedstrijd namens Liberia in de kwalificatie voor het WK 2022. Dit keer tegen Centraal Afrika. De 20-jarige aanvaller kwam namens zijn land 68 minuten in actie. Liberia wist de wedstrijd met 0-1 te winnen en staat nu op de tweede plek in de kwalificatiepoule.

Moïse Adiléhou bovenaan in groep
Voor Adiléhou begon de kwalificatie voor het WK 2022 goed. Met zijn land Benin won hij afgelopen donderdag met 0-1 van Madagaskar. Op maandag 6 september speelde het Benin van Adiléhou opnieuw in de kwalificatie voor het WK 2022, dit keer tegen de Democratische Republiek Congo. Moïse kwam in de 86ste minuut in het veld en wist de stand op 1-1 te houden. Door deze resultaten staat Adiléhou met zijn land op de eerste plaats in de kwalificatiepoule.

Colin Rösler komt niet in actie
Waar Colin Rösler afgelopen vrijdag nog 90 minuten in actie kwam, bleef de verdediger op maandag 6 september de gehele wedstrijd op de bank. Het oefenduel tussen Noorwegen Onder 20 en Duitsland Onder 20 eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Omar Mekkaoui wint met Oranje onder 17 de Syrenka Cup
Omar Mekkaoui heeft met Oranje onder 17 de finale van de Syrenka Cup gewonnen. In het Municipal Stadium OCSiR in Ostroda, Polen won Oranje onder 17 van de leeftijdsgenoten van Engeland. De wedstrijd werd met 3-2 gewonnen en onze eigen Omar Mekkaoui mocht in de 83ste minuut invallen. De eerdere wedstrijden werden gewonnen met 2-0 (tegen Noorwegen) en na Penalty’s (tegen Polen). Gefeliciteerd Omar!

Bron: NAC Breda 1912 / NAC Breda / B-side Rats

Wil je dit bericht delen ?
Dit bericht is geplaatst in clubnieuws. Bookmark de permalink.