Met de auto

Bezoekt u een thuiswedstrijd van NAC met de auto, dan zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren.

P1 (Stadionstraat, VIPs) – 125 plaatsen
Deze parkeerplaats is gevestigd op het voorplein. Door de week te gebruiken voor bezoek aan de Service- & Informatiedesk, op wedstrijddagen alleen toegankelijk voor P1-kaarthouders.

P2 (Stadionstraat, sponsors en Business Club-leden) – 400 plaatsen
Deze parkeerplaats is gevestigd tegenover het hoofdgebouw, aan de andere kant van de Stadionstraat. Op wedstrijddagen alleen toegankelijk voor P2-kaarthouders.

P8, voorheen P3 (Zoete Inval, sponsors en Business Club-leden) – 175 plaatsen
Deze parkeerplaats is gevestigd aan de Zoete Inval, de parallelweg van de Lunetstraat tegenover het stadion. Op wedstrijddagen alleen toegankelijk voor P8-kaarthouders.

P3, voorheen P4 (Stadionstraat, sponsors en Business Club-leden) – 400 plaatsen
Deze parkeerplaats is gevestigd noordkant van winkelcentrum Stada Stores. Aanrijroute via de route door industrieterrein Steenakker en de Rat Verleghstraat en Stadionstraat. Op wedstrijddagen is deze parkeerplaats alleen toegankelijk met een P3-parkeerkaart. U wordt dan door een verkeersregelaar naar de juiste parkeerplaats gestuurd.

P5 (Rat Verleghstraat, supporters) – 1.500 plaatsen
Deze grote parkeerplaats vindt u aan de Oostzijde van het stadion, tussen de eretribune en het SVB-gebouw. De parkeerplaats is zowel door de week als op wedstrijddagen vrij toegankelijk.

P4: (Westzijde winkelcentrum Stada Stores)
Deze parkeerplaats is gevestigd aan de westkant van Stada Stores, het winkelcentrum naast het Rat Verlegh Stadion. De parkeerplaats is bereikbaar via industrieterrein Steenakker en de Rat Verleghstraat en Stadionstraat. Op wedstrijddagen is deze parkeerplaats alleen toegankelijk met een P4-parkeerkaart. U wordt dan door een verkeersregelaar naar de juiste parkeerplaats gestuurd.

P7: (Noordzijde Stada Stores, aan de andere kant van de weg)
Deze onverharde parkeerplaats is tijdens wedstrijddagen alleen toegankelijk met een parkeerkaart.

Steenakker (Steenakker) – 1.500 plaatsen
Op bedrijventerrein Steenakker mag u tijdens wedstrijden langs de kant van de weg parkeren. Gebruik van deze parkeerplaatsen is, net als het gebruik van P5, gratis.